Troværdig.dk Tirsdag 16. august 2022 kl. 02:52


Troværdig mødebooking

Respekt for mennesker, penge og forretning

De gammeldags telemarketingfabrikker hører fortiden til. De var uddøende dinosaurer. Trampende gennem landskabet trådte de både på medarbejderne og på de sageløse ofre der tog telefonen.

Den ny tids mødebooking bygger på respekt. Respekt for din person, din forretning, dine penge.

Nogle telefonsælgere tog dén film lidt for alvorligt

Den påtrængende telefonsælger, som lyver og presser på - mens kollegaerne jubler i baggrunden og ringer med klokken - han var grundlaget for en udmærket film. Måske du så den? "The Wolf of Wall Street". Fortidens telefonsælgere (med 'hunter-genet') holder sig til dén film og en stribe kokain, så er de klar til den ny dag.

Men vi andre gider ikke flere psykopater i telefonen. Det er også en del af #metoo. Lad være med at stikke noget ind i mit øre, som jeg ikke har bedt om.

Vi er trætte af påtrængende telefonsælgere

Vi er kede af telefonsælgere der ringer for at sælge hvad-som-helst løgn. Gavekort til halv pris. Hav-energi fra konkylier. Dansende gadehunde fra Sydamerika. Støt hvalernes parringsdans i Stillehavet. Du kan selv fortsætte eksemplerne.

Generelt er vi trætte af useriøs telemarketing. Derfor er de gamle telemarketingfabrikker i dødskrampe. Mange af dem kører så slemt, at de er flaget ud til skattely og lavindkomst-lande hvor medarbejderne får halv løn og en lang næse, plus masser af sprut og et ungdomsliv i overhalings-banen. En sjov ferie.

Sådan er seriøs mødebooking

Der er minimum 4 seriøde mødebookings-firmaer i Danmark. Seriøs mødebooking er den ny trend. Alle ønsker en mødebooker der kan assistere sælgerne, og samtidigt forbedre firmaets omdømme. En høflig, venlig, empatisk og dygtige mødebooker. Men vigtigst måske, en mødebooker der forstår de grundliggende elementer i en god forretning. Der skal være et godt tilbud i mødebooking, så vi bruger vores tid optimalt. Helt ærligt.
Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Mødebook.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Kontakt Happy


Mødebooking Danmark


Mødebook.dk © 2022
Fast page technology: 0,00 seconds