Mødekonsulent.dk Søndag 2. oktober 2022 kl. 01:06

Kursus Uddannelse


Mødekonsulent Aarhus

Mødekonsulenterne i Aarhus giver virksomheden succes med sin mødebooking, fordi mødekonsulenten viser respekt og ærlighed i sit telefonopkald.

Anslaget

Al musik begynder med et anslag. De første toner, en guitar, en tromme, et symfoniorkester. Så er vi med.

På samme måde når en mødebooker taler med folk i telefonen. Cirka 3-4 sekunder, max, har mødebookeren til at give folk lyst til at høre mere. Derfor er anslaget så vigtigt i telemarketing.

Accept

Forestil dig din computer var en irriterende telefonsælger. Hver gang du traf et valg på skærmen, trak computeren dig tilbage.

"Stop! Vent lige lidt, du kan ikke sige nej til at høre noget mere!"

For at være en god mødekonsulent, skal der opstå gensidigt accept mellem parterne. Både mødebookeren og kunden skal have lyst til at tale sammen. Et "nej" skal altid respekteres.

Tilbud

Al forretning lever af et godt tilbud. Varer og tjenesteydelser, finanser. Sådan har vi det også på det private plan. Det sociale. Vi har brug for et godt tilbud. Det er mødekonsulentens opgave at præsentere et godt tilbud.

Aftale

Aftaler i mødebooking bliver lavet for at huske tid og sted. De er ikke bindende på nogen måde. Mødekonsulenten sender en mail med tidspunkt og dato, og et par ord fra samtalen så kunden kan huske aftalen. Kortfattet og personligt. Kunden har altid mulighed for at ringe tilbage, hvis han får brug for at flytte mødet, det er ikke noget problem.

Flere indlæg om mødebooking

Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Mødebook.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Kontakt Happy


Mødebooking Danmark


Mødebook.dk © 2022
Fast page technology: 0,00 seconds