Mødekonsulent.dk Søndag 2. oktober 2022 kl. 03:15

Kursus Uddannelse


Brug dine 4 temperamenter som mødebooker

Tekst Ambjørn Happy • Onsdag 6. januar 2021

Erhvervslivet lever af at virksomheder der har brug for hinanden, finder hinanden. Derfor er mødekonsulentens arbejde brugbart for nogle for danske virksomheder.

Hvis man tjekker 1.000 regnskaber kan man tydeligt se at åbne virksomheder klarer sig bedre økonomisk end lukkede virksomheder. Alligevel oplever nogle virksomheder stress når de bliver kontaktet af en mødebooker.
Hvorfor?

Mit bud er at nogle mødekonsulenter er for dårligt uddannet. Vi kører i en fast rille og følger slavisk et manuskript som egentlig kun fungerer hvis man tager sin kampdragt på og anvender assertiv telefonsalg, hvilket er yderst krænkende for receptionisten og/eller den ansvarlige vi taler med.

Brug dit temperament

Bedre er det at bruge sine 4 temperamenter. Du kender dem. Det meste i verden afspejler de 4 temperamenter. Brug dem når du er mødekonsulent og arbejder med agreable telefonsalg.

• Vær seriøs, fornuftig, respektfuld - dit jordtemperament.

• Vær glad og afslappet, idealistisk - dit lufttemperament.

• Vær direkte, kom til kernen, gevinstfokuseret - dit ildtemperament.

• Vær empatisk, forstående, medfølende - dit vandtemperament.

Og det vigtigste, vær dig selv

For at bruge de 4 temperamenter i min hverdag, så må jeg ægte være i kontakt med de 4 sider af min personlighed. Men størst af alt er at være autentisk. Hvis jeg en dag ikke er glad, så prøver jeg heller ikke at lade som. Det bedste er at være sig selv.

Fake og lade som om kan kun medføre sure kunder, eller at jeg går ned med stress. Hvis man har en low dag, så slap af, vær autentisk.

Flere indlæg om mødebooking

Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Mødebook.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Kontakt Happy


Mødebooking Danmark


Mødebook.dk © 2022
Fast page technology: 0,00 seconds