Mødekonsulent.dk Tirsdag 16. august 2022 kl. 04:02

Kursus Uddannelse


Professionel mødekonsulent

Uddannelse i mødebooking. Et kursus som på en uge giver dig værktøjerne til at arbejde som mødekonsulent og booke møder for virksomheder.

Eller få et kursus for mødebookere på en dag med gejst, et brush-up kursus i firmaet som skaber nyt gå-på-mod hos dem der booker møder hos dig.

Den sælgende personlighed

Personlighed er afgørende som sælger. Som mødebooker sælger du også gennem din personlighed. Vi skal være troværdige, autentiske, empatiske og respektfulde - og vi skal forstå forretning. Vi fokuserer på kurser og uddannelse, hvor personlighed og intelligens er afgørende. Vi kigger på hvordan vores egen personlighed og andre menneskers personlighed spiller sammen, og hvad er egentlig 'et godt tilbud'.

Mødebooking handler om tid

Den rigtige salgsvinkel i mødebooking handler mindre om produktet, og handler mere om tid. Når mødekonsulenten kontakter prospekt, tikker stopuret hurtigt. Ingen fornuftige forretningsfolk vil hyggesnakke en time, med mindre mødebooker har et godt tilbud.

Den rigtige salgsvinkel

Den rigtige salgsvinkel noget med penge. Penge som kan være mere værd end den time prospekt afsætter til mødet. For ejere af mindre virksomheder taler vi typisk om en værdi der er højere end 30.000. For møder med funktionærer skal du give minimum en tidsbesparelse på en måneds arbejde, eller en afgørende facilitet de ikke har for nuværende, eller en virkeligt attraktivt nemmere løsning end den nuværende. For C-level skal vi op i en million+ over tid, ellers er det mindre interessant.

Energi og godt humør

Hvordan holder mødekonsulenten sin energi og bevarer sit gode humør? Det kræver styr på data, et godt miljø, et velfungerende mødebookings-system (nej, ikke CRM). Men det kræver også fordybelse i de private aspekter af faget. Vi er forskellige typer. Nogle mere indanvendte. Andre hurtige og sjove. Nogle vægter fakta højt. Andre knytter an gennem følelser. Vi er forskellige, på den måde er alle mødekonsulenter ens. Den forskellighed er mødekonsulentens styrke. Det individuelle særpræg, det er nøglen til succes som mødekonsulent.

Vi bruger vores styrker som mennesker, så gør vi det bedst som mødebookere, og det er en vigtig del af kurser og uddannelse i mødebooking. Undgå at brænde ud, brug dine styrker korrekt.

Mødekonsulentens 5 værktøjer

UddannelseKursus

5 værktøjer til troværdig mødebooking

Metoder til telefonsalg

UddannelseKursus

De tre metoder til at sælge på sit telefonsalg

Mødekonsulent Aarhus

UddannelseUddannelse

Dygtig mødekonsulent i Aarhus

Hæren med flest soldater taber hver gang

UddannelseKursus

Krigere er afgørende i forretning. Ikke antallet af soldater.
Flere indlæg om mødebooking

Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Mødebook.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Kontakt Happy


Mødebooking Danmark


Mødebook.dk © 2022
Fast page technology: 0,00 seconds