Mødebook.dk Søndag 2. oktober 2022 kl. 01:44

Mødepris


Sådan ødelægger man sin forretning med no-cure no-pay

Tekst Ambjørn Happy • Onsdag 6. januar 2021

Useriøst. Ødelæggende for virksomhedens renomé. Kortsigtet. Der er primært dårlige erfaringer med professionel no-cure no-pay mødebooking, blandt andet fordi den stresser telefonsælgeren til at gøre alle de forkerte ting for at få smør på brødet. Dårlige møder vil absolut tage lyset ud af øjnene på firmaets sælgere, og et dårligt telefonsalg vil blive husket og ødelægge firmets renomé. Lad være.

Særligt i mødebooking er no-cure no-pay princippet problematisk, fordi firmaet oplever dårlige møder hvor der er mindre salg, end der kunne have været. Emnet har primært sagt ja til mødet, fordi telefonsælgeren gjorde det umuligt at sige nej. Jeg anerkender man kan blive fristet til at sende en hård sælger ud til mødet, men det er skadeligt for virksomhedens fremtid, selvom det lykkes at "sælge" på mange af de hårdt bookede møder.

Gik ind på en restaurant og spiste gratis

Jeg gik ind på en restaurant, spiste kød og grøntsager, drak en flaske vin, men syntes ikke kokken levede op til mine krav og nægtede derfor at betale regningen.
Straks efter kommer kokken ud fra køkkenet, stor og svedig.

"Du nægter betale regning?"
"Ja, jeg er mødebooker, det er helt normalt i min branche. Hvis kunderne ikke er tilfreds med mine møder, så lader de bare være med at betale. Det hedder No-cure, No-pay."

Kokken bøjer sig ind over bordet. Sætter næverne i bordpladsen. Drejer hovedet og lægger panden og sin grove mund i en grim grimasse. Kigger mig lige midt i ansigtet. Han har buskede øjenbryn.
Jeg synker noget. Indstiller mig på at give ham en chance mere.

"Din levering var under niveau, men jeg er villig til at betale dig hvis du serverer et bedre måltid for mig. Vinen var heller ikke alt for fremragende, synes jeg."
"Hmmm. Hmmm. Jamen, så må vi jo lave et nyt måltid til dig, det er da klart", siger kokken med et listigt smil.

Sådan går det. Man brokker sig til telemarketing-firmaet. Nægter at betale. Man vil have et nyt møde, gratis. Det får man, men lad være med at kigge i køkkenet mens det nye møde bliver tilberedt.

Sælg dine varer for nul kroner, og lad folk betale hvis de er tilfredse

Der er få steder man kan få leveret sine varer kvit og frit. Bruge dem, og lade være med at betale for dem. Har man lyst til at være No-cure-no-pay købmand?

Nogle mennesker er så fattige at vi vil gøre alt for at overleve. Men tør man blive klippet af en no-cure no-pay frisør? Nej, det tør man ikke, fordi hvis man er utilfreds bagefter, så er der sket uoprettelig skade på frisuren.

En no-cure no-pay mødebooker - eller no-cure-no-pay telefonsælger - vil hurtigt ødelægge segmentet og give firmaet et forfærdeligt ry. De store telefonselskaber har gjort det, annonce-sælgere, sweet-deals fuppere og mange flere typer. Folk der skifter CVR lige så ofte, som vi andre skifter tøj til den ny årstid.

Men garanti, det er naturligt

For at undgå misforståelser: Reklamation og garanti er ikke No-cure No-pay, det er et almindeligt krav som de fleste firmaer lever op til. Enhver kok er ulykkelig, hvis kødet er overdone, og vil straks stege gæsten en ny bøf. Et rigtigt mødebooker-firma vil altid give kunden et nyt møde gratis, hvis der er sket en fejl i køkkenet. Sådan skal det være. Hvad tænker du?

Flere indlæg om mødebooking

Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Mødebook.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Kontakt Happy


Mødebooking Danmark


Mødebook.dk © 2022
Fast page technology: 0,01 seconds