Mødebook.dk Søndag 2. oktober 2022 kl. 02:13

Mødepris


Mødebooking Danmark

Lad de bedste mødebookere assistere dine sælgere

Nogle sælgere trives lige godt face-to-face som over telefonen i kold kanvas, men ikke alle. Faget som mødekonsulent er krævende med måske 100-150 samtaler om dagen. Ikke alle sælgere har energi til at ringe til så mange kunde-emner i løbet af en dag. Som mødebooker har man redskaberne til at finde nye kunde-emner, og samtidig har man en fantastisk stamina. Mødebookere er vandbærere, de giver dine sælgere et skub fremad i feltet.

Hvad koster mødebooking i Aarhus?

Du kan selv udregne prisen på dine møder. Brug denne prisberegner for prisen på møder hos mødebookerne i Aarhus.

Fokus på USP for at mindske prisen

Din pris for møder til sælgerne kan reduceres til cirka 40% hvis man finder den rigtige salgsvinkel. Ingen fornuftige forretningsfolk vil spilde en time af livet på "at høre noget om andre virksomheders produkter". Alle vil have kontant afkast på deres tid - her og nu - og derfor skal din vinkel på mødebookingen sidde lige i skabet.

Profil af den gode mødebooker

Mødebookerne i Aarhus fokuserer på din forretning, og på deres egen økonomiske fordel. Dine sælgere skal have succes på møderne, fordi den succes falder tilbage på mødebookeren. I praksis drives mødebookingen med et incitament-system som er til alles fordel. Din fordel er at du slipper for psykopat-møder hvor nogen booker møder med folk der ikke evner at sige "nej".

I troværdig mødebooking belønner man sine mødebookere for at forstå prospekts behov, og din virksomheds behov. Hvis ikke der er et match mellem dine behov og prospekts behov, så bliver der sagt "nej" fra mødebookerens side. Der skal ikke bookes kaffemøder, fordi de bliver aflyst eller holder dine sælgere væk fra de mere givtige salgsmøder.

No-cure no-pay mødebooking, no way

Vil din slagter give dig en mørbrad med hjem til weekenden, og så kan du eventuelt betale på mandag? No way. Men jeg kender en pige der hedder Laila. Hun har no-cure no-pay, og driver sin forretning i et kælderlokale.

Mødebookerne i Aarhus fokuserer med garanti på kvalitet, planlægning, effektuering, salg og valuering. No-cure no-pay kan ikke anbefales til seriøse virksomheder med en plan om at være på markedet i mange år.

Fordele ved mødebooking i Aarhus

Brug dine sælgeres arbejdstid mere effektivt. Sådan er kernen i mødebooking. Ansæt dine mødebookere internt, eller køb møder til sine sælgere eksternt. Mødebookerne i Aarhus er vant til kold kanvas. Det betyder din virksomhed kommer i kontakt med nye emner, og præsenterer dit produkt med nye vinkler.

Det er min erfaring at vinkel og udholdenhed giver frisk inspiration til dine sælgere. Få et testprojekt. Når dine sælgere har været ude og holde møderne, kan du lade dit regneark analysere om det var en god forretning at bruge mødebookerne i Aarhus.

Succes med firmaets mødebooking

InformationSalgspris

Sådan får firmaet succes med sin mødebooking.

Mødeberegner: Antal møder uge og pris

InformationSalgspris

Så mange møder kan du forvente din mødebooker laver.

No-cure No-pay mødebooking

InformationSalgspris

Du ødelægger din forretning med no-cure no-pay

Din bedste mødebooker

InformationTip & Tricks

Sådan vælger du den rigtige mødebooker til firmaet.
Flere indlæg om mødebooking

Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Mødebook.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Kontakt Happy


Mødebooking Danmark


Mødebook.dk © 2022
Fast page technology: 0,02 seconds