Mødebookerne.dk Torsdag 30. marts 2023 kl. 07:06

Tip & Tricks


Mødebookernes bedste forslag til succes i mødebooking

Man kan prøve sig frem, fordi "heldet følger den tossede". Eller man kan skabe struktur i sin mødebooking. Professionelle mødebookere foretrækker struktur, fremfor held.

Mødebooking efter en plan

Succes i mødebooking bygger på en gentagelse af opkald efter opkald. Det er hårdt arbejde. For kunne slappe af og nyde hverdagen, er det afgørende at mødebookeren får tilbagemelding på sin indsats. Det er fedt at booke et møde, men hvor mange kald, hvor meget tid, går der til hvert møde? Få styr på hitprocent per time og per 100 opkald.

Alt er et salg, hvad sælger du?

USP er afgørende for succes i mødebooking. Jo stærkere vinklen er, jo bedre tilbuddet er, des større sandsynlighed er der for at arrangere møder med folk der har interesse og behov for at holde et møde med din virksomhed. Brug dine sælgeres viden, og giv den videre til dine mødebookere, eller lad et par friske øjne finde den gode salgsvinkel.

Data, data, data

Lad dine mødebookere arbejde i et system, hvor du når-som-helst kan trykke på knappen og se statistik på resultaterne. Møder per time og per 100 opkald. Træk data over i dit CRM og berig dem med sælgernes salg på de møder som dine mødebookere har sat op. Det er simpel hovedregning, men nemmest at håndtere hvis du anvender det rigtige program. Har du ikke et program, så bed om programmet hos dit mødebookings-firma.

Vedligehold din ringeliste

Ofte vil mødebookeren møde et "nej" fordi prospekt er til møde, ude og rejse, optaget, lagt ned af omstillings-processor. Behold emnet i din ringeliste, og vend tilbage når prospekt har tid, om en måned, til efteråret, næste år og så videre.

Autentiske mødebookere har højere troværdighed

Troværdighed bygger på relation. Alle kender vi mennesker som vi har tillid til, uanset hvordan de taler eller deres uddannelsesmæssige baggrund. Familie. Venner. Naboer. Kammerater. Målet for den gode mødebooker er ikke at ligne en tv-reklame, men at ligne sig selv. Autentisk. Til at stole på. Den ærlige relation er afgørende for troværdigheden hos en mødebooker.

Den første smag af din virksomhed

InspirationTip & Tricks

Receptionisten giver dine kunder en forsmag af din virksomhed.
Flere indlæg om mødebooking

Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Mødebook.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Kontakt Happy


Mødebooking Danmark


Mødebook.dk © 2023
Fast page technology: 0,00 seconds